Barion Pixel Skip to content
Világító egyedi névtáblák!

Ez a szerkesztő segítségével világító plexi táblát lehet készíteni. Újfajta LEDneon os tábláinkat ide kattintva tekintheted meg.

Nálunk megszerkesztheted saját világító névtábládat!

Tervezd meg saját világító névtábládat, kérhetsz bármilyen feliratot, logót vagy grafikát. A variációk száma határtalan, csakis a képzeletedre bízzuk a tervezést mi pedig átlagosan 3-4 munkanapon belül elkészítjük saját egyedi névtábládat.

A készülő névtábla fajtája lehet: 

 Átlátszó  víztiszta minőségi plexi lap alapanyagból CNC marással készülő tábla. Fontos tudnod, ha ezt a fajta variációt választod a tábla felkapcsolás után kifelé és befelé is egyaránt világít. Így egyes esetekben zavaró lehet a fénye.

Háttér színes szintén minőségi plexi lapból készülő tábla, viszont nem átlátszó. Így csakis kifelé világít, így bekapcsolt állapotban sem zavar a fénye, bentről nézve szinte észre se veszed, hogy világít. Csak a nézőközönséged látja a tábla világító feliratát. Megrendelő lapon 9 különböző háttérszín közül válogathatsz.

A készülő névtábla megvilágítása lehet:

Egyszínű a tábla csakis egy az általad előre megválasztott színben világít. 8 fajta szín közül választhatsz egyet a megrendelő lap kitöltése közben.

Színváltós más néven (RGB) az elkészült névtábla vezetékén találsz egy 3 nyomógombos vezérlő egységet, aminek segítségével te választhatod ki a megvilágítás színét. Minden gombnyomás egy egy újabb színt jelent. Szintén lehetőség van automata üzemmódra kapcsolni ilyenkor a tábla magától vált a színek között.

Ezeken az opciókon kívül 10 fajta betűtípus közül kedvedre válogathatsz és ha szeretnéd egyéb opció segítségével megadhatsz egyedi betűtípusokat és feltölthetsz egyedi logókat is a felületére.

Ha pedig nem tudsz dönteni vagy elakadtál, kérd kollégáink segítségét valamelyik elérhetőségünkön keresztül.

Áraink
52 x 11 cm, Normál rendszámtábla méret: 12.200 Ft-tól
52 x 15 cm,Közepes rendszámtábla méret : 13.300 Ft-tól
52 x 20 cm, Nagy rendszámtábla méret : 15.800 Ft-tól
52 x 20 cm, méretű tábla : 10.300 Ft-tól

Ez a szerkesztő segítségével világító plexi táblát lehet készíteni. Újfajta LEDneon os tábláinkat ide kattintva tekintheted meg.

Nem veszünk el a részletekben.

Tábláink minőségét a gravírozás részletgazdagsága is tükrözi.
Legyen az bármilyen apró ábra vagy részlet, tökéletesen fog mutatni a névtábládon.

Back To Top