Barion Pixel skip to Main Content
+3630/4438086 info@dekortabla.hu
Világító egyedi névtáblák!

Nálunk megszerkesztheted saját világító névtábládat!

Tervezd meg saját világító névtábládat, kérhetsz bármilyen feliratot, logót vagy grafikát. A variációk száma határtalan, csakis a képzeletedre bízzuk a tervezést mi pedig átlagosan 3-4 munkanapon belül elkészítjük saját egyedi névtábládat.

A készülő névtábla fajtája lehet: 

 Átlátszó  víztiszta minőségi plexi lap alapanyagból CNC marással készülő tábla. Fontos tudnod, ha ezt a fajta variációt választod a tábla felkapcsolás után kifelé és befelé is egyaránt világít. Így egyes esetekben zavaró lehet a fénye.

Háttér színes szintén minőségi plexi lapból készülő tábla, viszont nem átlátszó. Így csakis kifelé világít, így bekapcsolt állapotban sem zavar a fénye, bentről nézve szinte észre se veszed, hogy világít. Csak a nézőközönséged látja a tábla világító feliratát. Megrendelő lapon 9 különböző háttérszín közül válogathatsz.

A készülő névtábla megvilágítása lehet:

Egyszínű a tábla csakis egy az általad előre megválasztott színben világít. 8 fajta szín közül választhatsz egyet a megrendelő lap kitöltése közben.

Színváltós más néven (RGB) az elkészült névtábla vezetékén találsz egy 3 nyomógombos vezérlő egységet, aminek segítségével te választhatod ki a megvilágítás színét. Minden gombnyomás egy egy újabb színt jelent. Szintén lehetőség van automata üzemmódra kapcsolni ilyenkor a tábla magától vált a színek között.

Ezeken az opciókon kívül 10 fajta betűtípus közül kedvedre válogathatsz és ha szeretnéd egyéb opció segítségével megadhatsz egyedi betűtípusokat és feltölthetsz egyedi logókat is a felületére.

Ha pedig nem tudsz dönteni vagy elakadtál, kérd kollégáink segítségét valamelyik elérhetőségünkön keresztül.

Áraink
52 x 11 cm, Normál rendszámtábla méret: 12.200 Ft-tól
52 x 15 cm,Közepes rendszámtábla méret : 13.300 Ft-tól
52 x 20 cm, Nagy rendszámtábla méret : 15.800 Ft-tól
52 x 20 cm, méretű tábla : 10.300 Ft-tól

Nem veszünk el a részletekben.

Tábláink minőségét a gravírozás részletgazdagsága is tükrözi.
Legyen az bármilyen apró ábra vagy részlet, tökéletesen fog mutatni a névtábládon.

Back To Top